Dunkerque Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Dunkerque Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Dunkerque AFerry. Laivat Dunkerque, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Dunkerque alkaen Dover.

Dunkerque Lauttayhtiöt

Dunkerque -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Dunkerque, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Dunkerque lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Dunkerque on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Dunkerque lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Dunkerque liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dunkerque lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dunkerque lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Dover - Dunkirk
(DFDS Seaways)
255 €
  • Varattu: tiistaina 20. lokakuuta 2020
  • Matkustus: maanantaina 2. marraskuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 1
  • Dunkerque Lautta
  • Dunkerque Lautta
  • Dunkerque Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Dunkerque lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dunkerque lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dunkerque lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Dunkerque Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France