Dun Laoghaire Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Dun Laoghaire lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Dun Laoghaire liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dun Laoghaire lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dun Laoghaire lauttaliput.

  • Dun Laoghaire Lautta
  • Dun Laoghaire Lautta
  • Dun Laoghaire Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Dun Laoghaire lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dun Laoghaire lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dun Laoghaire lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Dun Laoghaire Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour(It is about twelve kilometres south of Dublin city centre), Dun Laoghaire, County Dublin, Republic of Ireland