Laiva Dubrovnik

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Dubrovnik Reitit

Varaa lautta Dubrovnik AFerry. Laivat Dubrovnik, Kroatia, ovat saatavilla osoitteesta Italia. Voit ottaa lautan Dubrovnik alkaen Bari.

Dubrovnik Lauttayhtiöt

Dubrovnik -lautoja liikennöi Jadrolinija. Kun etsit lautta Dubrovnik, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Dubrovnik lautat, joissa Jadrolinija tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Dubrovnik on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Dubrovnik liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dubrovnik lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dubrovnik lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Dubrovnik
  • Lautat Dubrovnik
  • Lautat Dubrovnik

Vertaa kaikkien johtavien Dubrovnik lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dubrovnik lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dubrovnik lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Dubrovnik Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia