Laiva Dubrovnik Bari

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    7 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Dubrovnik - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Jadrolinija. Vertaamme hintoja ja aikoja Dubrovnik - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Split - Ancona ja Zadar - Ancona auttaa sinua saamaan Kroatia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Dubrovnik Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dubrovnik Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dubrovnik Bari lauttaliput.

Halvat Dubrovnik - Bari -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Dubrovnik Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dubrovnik Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dubrovnik Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.