Laiva Dublin Holyhead

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 3-risteykset päivittäin
    2 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 4-risteykset päivittäin
    2 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Irlanti ja Wales yhdistyvät Dublin - Holyhead reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Irish Ferries ja Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Dublin - Holyhead, ja näytämme sinulle myös hinnat Dublin - Liverpool auttaa sinua saamaan Irlanti Wales parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Dublin Holyhead liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dublin Holyhead lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dublin Holyhead lauttaliput.

Halvat Dublin - Holyhead -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Dublin Holyhead lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dublin Holyhead lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dublin Holyhead lauttalippu internetistä AFerry tänään.