Laiva Dover Calais

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 20-risteykset päivittäin
    1 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 13-risteykset päivittäin
    1 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Englanti ja Ranska yhdistyvät Dover - Calais reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä DFDS ja P&O Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Dover - Calais, ja näytämme sinulle myös hinnat Dover - Dunkerque ja Folkestone - Calais auttaa sinua saamaan Englanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Dover Calais liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dover Calais lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dover Calais lauttaliput.

Halvat Dover - Calais -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Dover Calais lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dover Calais lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dover Calais lauttalippu internetistä AFerry tänään.