Douglas Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Douglas Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Douglas AFerry. Laivat Douglas, Mansaari, ovat saatavilla osoitteesta Englanti, Irlanti ja Pohjois-Irlanti. Voit ottaa lautan Douglas alkaen 5 lauttasatamat:

  • Belfast
  • Birkenhead
  • Dublin
  • Heysham
  • Liverpool

Douglas Lauttayhtiöt

Douglas -lautoja liikennöi Isle of Man Steam Packet. Kun etsit lautta Douglas, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Douglas lautat, joissa Isle of Man Steam Packet tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Douglas on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Douglas lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Douglas liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Douglas lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Douglas lauttaliput.

  • Douglas Lautta
  • Douglas Lautta
  • Douglas Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Douglas lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Douglas lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Douglas lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Douglas Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Sea Terminal Building, Douglas, IM1 2RF, Isle of Man