Laiva Douglas Heysham

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    2 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Mansaari ja Englanti yhdistyvät Douglas - Heysham reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Isle of Man Steam Packet. Vertaamme hintoja ja aikoja Douglas - Heysham, ja näytämme sinulle myös hinnat Douglas - Liverpool Birkenhead ja Douglas - Liverpool auttaa sinua saamaan Mansaari Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Douglas Heysham liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Douglas Heysham lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Douglas Heysham lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Douglas Heysham lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Douglas Heysham lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Douglas Heysham lauttalippu internetistä AFerry tänään.