Laiva Douglas Belfast

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    2 tunti 45 min.
    Saat hinnan

Mansaari ja Pohjois-Irlanti yhdistyvät Douglas - Belfast reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Isle of Man Steam Packet.

Varaa kaikilta suurimmilta Douglas Belfast liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Douglas Belfast lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Douglas Belfast lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Douglas Belfast lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Douglas Belfast lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Douglas Belfast lauttalippu internetistä AFerry tänään.