Laiva Donghae

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Donghae AFerry. Laivat Donghae, Korean tasavalta, ovat saatavilla osoitteesta Japani ja Venäjä. Voit ottaa lautan Donghae alkaen Sakaiminato ja Vladivostok.

Donghae Lauttayhtiöt

Donghae -lautoja liikennöi DBS Cruise Ferry. Kun etsit lautta Donghae, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Donghae lautat, joissa DBS Cruise Ferry tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Donghae on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Donghae liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Donghae lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Donghae lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Donghae
  • Lautat Donghae
  • Lautat Donghae

Vertaa kaikkien johtavien Donghae lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Donghae lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Donghae lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Donghae Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DBS Cruise Ferry

806 Cheongok-dong, Donghae City, Gangwon, 240-716, South Korea