Dieppe Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Dieppe Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Dieppe AFerry. Laivat Dieppe, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Dieppe alkaen Newhaven.

Dieppe Lauttayhtiöt

Dieppe -lautoja liikennöi DFDS. Kun etsit lautta Dieppe, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Dieppe lautat, joissa DFDS tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Dieppe on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Dieppe lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Dieppe liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dieppe lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dieppe lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Newhaven - Dieppe
(DFDS)
246 €
  • Varattu: sunnuntaina 20. syyskuuta 2020
  • Matkustus: keskiviikkona 14. lokakuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 1
  • Dieppe Lautta
  • Dieppe Lautta
  • Dieppe Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Dieppe lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dieppe lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dieppe lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Dieppe Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France