Laiva Dieppe Newhaven

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2-risteykset päivittäin
    4 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Dieppe - Newhaven reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä DFDS. Vertaamme hintoja ja aikoja Dieppe - Newhaven, ja näytämme sinulle myös hinnat Caen - Portsmouth ja Le Havre - Portsmouth auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Dieppe Newhaven liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dieppe Newhaven lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dieppe Newhaven lauttaliput.

Halvat Dieppe - Newhaven -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Dieppe Newhaven lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dieppe Newhaven lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dieppe Newhaven lauttalippu internetistä AFerry tänään.