Laiva Dielette

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Dielette AFerry. Laivat Dielette, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Kanaalisaaret. Voit ottaa lautan Dielette alkaen Alderney ja Guernsey.

Dielette Lauttayhtiöt

Dielette -lautoja liikennöi Manche Iles Express. Kun etsit lautta Dielette, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Dielette lautat, joissa Manche Iles Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Dielette on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Dielette liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Dielette lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Dielette lauttaliput.

  • Lautat Dielette
  • Lautat Dielette
  • Lautat Dielette

Vertaa kaikkien johtavien Dielette lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Dielette lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Dielette lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Dielette Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Manche Iles Express

Gare Maritime, Terre plein du Port DiAclette, 50340 Flamanville, France