Laiva Corvo/V.Corvo

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Corvo/V.Corvo Reitit

 • Lajes - Corvo / Corvo - Lajes
  3 risteystä viikoittain
  1 tunti 20 min.
 • Santa Cruz - Corvo / Corvo - Santa Cruz
  7 risteystä viikoittain
  40 min.

Varaa lautta Corvo/V.Corvo AFerry. AFerryllä on aina edullisia hintoja Corvo/V.Corvo, joten voit tavoittaa Azorit tietäen, että sinulla on paljon. Corvo/V.Corvo -lautoja liikennöi Atlânticoline. Kun etsit lautta Corvo/V.Corvo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Corvo/V.Corvo lautat, joissa Atlânticoline tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Corvo/V.Corvo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Corvo/V.Corvo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Corvo/V.Corvo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Corvo/V.Corvo lauttaliput.

Erikoistarjoukset

 • Lautat Corvo/V.Corvo
 • Lautat Corvo/V.Corvo
 • Lautat Corvo/V.Corvo

Vertaa kaikkien johtavien Corvo/V.Corvo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Corvo/V.Corvo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Corvo/V.Corvo lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Corvo/V.Corvo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Atlânticoline

Porto Casa, 9980 - Vila Do Corvo, Ilha do Corvo, Portugal