Laiva Corralejo

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Corralejo AFerry. Laivat Corralejo, Kanarian saaret, ovat saatavilla osoitteesta Lanzarote. Voit ottaa lautan Corralejo alkaen Playa Blanca.

Corralejo Lauttayhtiöt

Corralejo -lautoja liikennöi Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero ja Naviera Armas. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Corralejo ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Corralejo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Corralejo lautat, joissa Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero ja Naviera Armas tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Corralejo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Corralejo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Corralejo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Corralejo lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Playa Blanca - Corralejo
(Lineas Maritimas Romero)
36,81 €
  • Varattu: perjantaina 13. syyskuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 5. lokakuuta 2019 (Vain meno)
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)
Playa Blanca - Corralejo
(Fred Olsen)
39,95 €
  • Varattu: tiistaina 27. elokuuta 2019
  • Matkustus: lauantaina 21. joulukuuta 2019 - lauantaina 28. joulukuuta 2019
  • Auto + 2

Corralejo Reitit

Erikoistarjoukset

  • Lautat Corralejo
  • Lautat Corralejo
  • Lautat Corralejo

Vertaa kaikkien johtavien Corralejo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Corralejo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Corralejo lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Corralejo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Fred Olsen

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Naviera Armas

Estación Marítima de Corralejo, s/n 35660 - Corralejo Fuerteventura, Canary Islands (Fuerteventura)

Lineas Maritimas Romero

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands