Cork Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Cork Reitit

Varaa lautta Cork AFerry. Laivat Cork, Irlanti, ovat saatavilla osoitteesta Espanja ja Ranska. Voit ottaa lautan Cork alkaen Roscoff ja Santander.

Cork Lauttayhtiöt

Cork -lautoja liikennöi Brittany Ferries. Kun etsit lautta Cork, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cork lautat, joissa Brittany Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cork on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Cork lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Cork liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cork lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cork lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Roscoff - Cork
(Brittany Ferries)
485 €
  • Varattu: sunnuntaina 5. tammikuuta 2020
  • Matkustus: perjantaina 3. huhtikuuta 2020 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Cork Lautta
  • Cork Lautta
  • Cork Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Cork lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cork lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cork lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Cork Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Brittany Ferries

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Fastnet Line

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland