Laiva Cork Roscoff

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1 risteystä viikoittain
    14 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Irlanti ja Ranska yhdistyvät Cork - Roscoff reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Cork - Roscoff, ja näytämme sinulle myös hinnat Dublin - Cherbourg, Rosslare - Cherbourg ja Rosslare - Roscoff auttaa sinua saamaan Irlanti Ranska parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Cork Roscoff liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cork Roscoff lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cork Roscoff lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Cork Roscoff lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cork Roscoff lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cork Roscoff lauttalippu internetistä AFerry tänään.