Laiva Corfu Bari

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 1-risteykset päivittäin
    10 tunti
    Saat hinnan
  • 2 risteystä viikoittain
    8 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Joonian saaret ja Italia yhdistyvät Corfu - Bari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Ventouris Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Corfu - Bari, ja näytämme sinulle myös hinnat Corfu - Ancona ja Corfu - Brindisi auttaa sinua saamaan Joonian saaret Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Corfu Bari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Corfu Bari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Corfu Bari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Corfu Bari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Corfu Bari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Corfu Bari lauttalippu internetistä AFerry tänään.