Copenhagen Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Kööpenhamina Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Kööpenhamina AFerry. Laivat Kööpenhamina, Tanska, ovat saatavilla osoitteesta Ruotsi. Voit ottaa lautan Kööpenhamina alkaen Malmo ja Oslo.

Kööpenhamina Lauttayhtiöt

Kööpenhamina -lautoja liikennöi DFDS ja Oresundbron. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Kööpenhamina ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Kööpenhamina, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Kööpenhamina lautat, joissa DFDS ja Oresundbron tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Kööpenhamina on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Copenhagen lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Copenhagen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Copenhagen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Copenhagen lauttaliput.

  • Copenhagen Lautta
  • Copenhagen Lautta
  • Copenhagen Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Copenhagen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Copenhagen lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Copenhagen lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Kööpenhamina Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark