Comanav

Comanav Ferry
Kartta

Hanki tarjous

Comanav Ferry Yleiskatsaus Varaa Comanav Ferry:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Comanav Ferry:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Comanav Ferry:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 3 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille. ****Tulosta kopio tästä sähköpostivahvistuksesta ja ota se mukaan matkustaessasi. Saat pian leimatun PDF-lippusi, joka sinun tulee tulostaa ja ottaa mukaasi satamaan varmistaaksesi laivaannoususi. Mikäli et esitä pyydettäessä tulostettua ja leimattua Comarit/Comanav-PDF-lippuasi, sinulta voidaan evätä pääsy alukseen. ****

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Comanav Ferry Reitit

    Erikoistarjoukset    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Comanav Ferry:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Comanav Ferry:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Comanav Ferry:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.