Comanav

Comanav Ferry
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Comanav Ferry Yleiskatsaus Varaa Comanav Ferry:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Comanav Ferry:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Comanav Ferry:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 3 tuntia ennen lähtöä kaikille matkustajille. ****Tulosta kopio tästä sähköpostivahvistuksesta ja ota se mukaan matkustaessasi. Saat pian leimatun PDF-lippusi, joka sinun tulee tulostaa ja ottaa mukaasi satamaan varmistaaksesi laivaannoususi. Mikäli et esitä pyydettäessä tulostettua ja leimattua Comarit/Comanav-PDF-lippuasi, sinulta voidaan evätä pääsy alukseen. ****

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Comanav Ferry Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Comanav Ferry:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Comanav Ferry:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Comanav Ferry:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.