Color Line

Color Line
Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Color Line Yleiskatsaus Varaa Color Line:in lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Color Line:in reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Color Line:in lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Jalkamatkustajien tulee tehdä lähtöselvitys vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä ja muiden matkustajien 90 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Erikoistarjoukset

Color Line Reitit    Kuinka tehdä varaus

    Vertaa kaikkien johtavien Color Line:in lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Color Line:in lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Color Line:in lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.