Laiva Colonia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Colonia AFerry. Laivat Colonia, Uruguay, ovat saatavilla osoitteesta Argentina,. Voit ottaa lautan Colonia alkaen Buenos Aires.

Colonia Lauttayhtiöt

Colonia -lautoja liikennöi Colonia Express. Kun etsit lautta Colonia, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Colonia lautat, joissa Colonia Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Colonia on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Colonia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Colonia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Colonia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Colonia
  • Lautat Colonia
  • Lautat Colonia

Vertaa kaikkien johtavien Colonia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Colonia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Colonia lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Colonia Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Colonia Express

Puerto de Colonia: Avda. Roosevelt y Rivera - Colonia del Sacramento, , Uruguay