Colonia Express

Colonia Express
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Colonia Express lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Colonia Express muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Argentina,Uruguay,. Vertaa kaikkien johtavien Colonia Express lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Colonia Express lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Colonia Express lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Colonia Express reittejä ja lähtijöitä Buenos Aires, Colonia, Montevideo ja Punta del Este.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Colonia Express reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Colonia Express lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Kaikkien matkustajien lähtöselvitys tehdään vähintään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
Lyhin risteys:

Suosituin reitti:

Colonia Express Reitit

    Erikoistarjoukset

    • Vertaa ja varaa Colonia Express lippuja Colonia, Montevideo, Punta del Este ja muita AFerryn kanssa!
    • Vertaa ja varaa Colonia Express lippuja Colonia, Montevideo, Punta del Este ja muita AFerryn kanssa!