Clipper Vacations

Clipper Vacations
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Clipper Vacations lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Clipper Vacations muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Kanada ja Yhdysvallat. Vertaa kaikkien johtavien Clipper Vacations lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Clipper Vacations lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Clipper Vacations lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Clipper Vacations reittejä ja lähtijöitä Seattle ja Victoria.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Clipper Vacations reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Clipper Vacations lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys suoritetaan vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Seattle - Victoria
2 tunti 45 min.
Suosituin reitti:

Clipper Vacations Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Clipper Vacations lippuja Seattle ja Victoria AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Clipper Vacations lippuja Seattle ja Victoria AFerryn kanssa!

Video

Clipper Vacations YouTube Video