Laiva Civitavecchia Porto Torres

Kartta

Hanki tarjous

  • 2 risteystä viikoittain
    7 tunti 15 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Sardinia yhdistyvät Civitavecchia - Porto Torres reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grimaldi Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Civitavecchia - Porto Torres, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Italia Sardinia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Civitavecchia - Arbatax
  • Civitavecchia - Cagliari
  • Civitavecchia - Olbia
  • Napoli - Cagliari

Varaa kaikilta suurimmilta Civitavecchia Porto Torres liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Civitavecchia Porto Torres lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Civitavecchia Porto Torres lauttaliput.

Halvat Civitavecchia - Porto Torres -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Civitavecchia Porto Torres lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Civitavecchia Porto Torres lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Civitavecchia Porto Torres lauttalippu internetistä AFerry tänään.