Laiva Civitavecchia Olbia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

 • 7 risteystä viikoittain
  7 tunti 30 min.
  Saat hinnan
 • 1-risteykset päivittäin
  5 tunti 30 min.
  Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Sardinia yhdistyvät Civitavecchia - Olbia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Grimaldi Lines ja Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Civitavecchia - Olbia, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Italia Sardinia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

 • Civitavecchia - Arbatax
 • Civitavecchia - Cagliari
 • Civitavecchia - Porto Torres
 • Napoli - Cagliari

Varaa kaikilta suurimmilta Civitavecchia Olbia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Civitavecchia Olbia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Civitavecchia Olbia lauttaliput.

Halvat Civitavecchia - Olbia -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Civitavecchia Olbia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Civitavecchia Olbia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Civitavecchia Olbia lauttalippu internetistä AFerry tänään.