Laiva Civitavecchia Cagliari

Kartta

Hanki tarjous

  • 5 risteystä viikoittain
    13 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Sardinia yhdistyvät Civitavecchia - Cagliari reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Civitavecchia - Cagliari, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Italia Sardinia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Civitavecchia - Arbatax
  • Civitavecchia - Olbia
  • Civitavecchia - Porto Torres
  • Napoli - Cagliari

Varaa kaikilta suurimmilta Civitavecchia Cagliari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Civitavecchia Cagliari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Civitavecchia Cagliari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Civitavecchia Cagliari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Civitavecchia Cagliari lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Civitavecchia Cagliari lauttalippu internetistä AFerry tänään.