Laiva Civitavecchia Arbatax

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    9 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Italia ja Sardinia yhdistyvät Civitavecchia - Arbatax reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Civitavecchia - Arbatax, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Italia Sardinia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Civitavecchia - Cagliari
  • Civitavecchia - Olbia
  • Civitavecchia - Porto Torres
  • Napoli - Cagliari

Varaa kaikilta suurimmilta Civitavecchia Arbatax liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Civitavecchia Arbatax lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Civitavecchia Arbatax lauttaliput.

Halvat Civitavecchia - Arbatax -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Civitavecchia Arbatax lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Civitavecchia Arbatax lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Civitavecchia Arbatax lauttalippu internetistä AFerry tänään.