Ciutadella Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa lautta Ciutadella AFerry. Ciutadella voit käyttää lauttoja ympäri Baleaarit ja myös Espanja. Kotimaan palvelut Baleaarit ovat saatavilla Ciutadella -palvelusta Alcudia kun taas lautat Baleaarit purjehtivat Barcelona.

Ciutadella Lauttayhtiöt

Ciutadella -lautoja liikennöi Balearia ja Trasmediterranea. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Ciutadella ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Ciutadella, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Ciutadella lautat, joissa Balearia ja Trasmediterranea tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Ciutadella on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Ciutadella lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Ciutadella liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Ciutadella lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Ciutadella lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Ciutadella Lautta
  • Ciutadella Lautta
  • Ciutadella Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Ciutadella lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Ciutadella lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Ciutadella lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Ciutadella Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Balearia

Muelle Comercial Ciutadella, 07760, Menorca