Laiva Cherbourg Rosslare

Kartta

Hanki tarjous

  • 3 risteystä viikoittain
    17 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Irlanti yhdistyvät Cherbourg - Rosslare reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Irish Ferries ja Stena Line. Vertaamme hintoja ja aikoja Cherbourg - Rosslare, ja näytämme sinulle myös hinnat Cherbourg - Dublin, Roscoff - Cork ja Roscoff - Rosslare auttaa sinua saamaan Ranska Irlanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Cherbourg Rosslare liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cherbourg Rosslare lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cherbourg Rosslare lauttaliput.

Halvat Cherbourg - Rosslare -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Cherbourg Rosslare lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cherbourg Rosslare lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cherbourg Rosslare lauttalippu internetistä AFerry tänään.