Laiva Cherbourg Poole

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 7 risteystä viikoittain
    4 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Cherbourg - Poole reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Brittany Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Cherbourg - Poole, ja näytämme sinulle myös hinnat Cherbourg - Portsmouth auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Cherbourg Poole liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cherbourg Poole lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cherbourg Poole lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Cherbourg Poole lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cherbourg Poole lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cherbourg Poole lauttalippu internetistä AFerry tänään.