Chania Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Chaniá Reitit

Varaa lautta Chaniá AFerry. Laivat Chaniá, Kreetassa, ovat saatavilla osoitteesta Kreikka. Voit ottaa lautan Chaniá alkaen Piraeus.

Chaniá Lauttayhtiöt

Chaniá -lautoja liikennöi ANEK Superfast ja Minoan Lines. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Chaniá ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Chaniá, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Chaniá lautat, joissa ANEK Superfast ja Minoan Lines tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Chaniá on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Chania lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Chania liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Chania lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Chania lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Chania Lautta
  • Chania Lautta
  • Chania Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Chania lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Chania lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Chania lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Chaniá Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete