Laiva Chaniá Piraeus

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Kreetassa ja Kreikka yhdistyvät Chaniá - Piraeus reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä ANEK Superfast ja Minoan Lines. Vertaamme hintoja ja aikoja Chaniá - Piraeus, ja näytämme sinulle myös hinnat Heraklion - Piraeus auttaa sinua saamaan Kreetassa Kreikka parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Chaniá Piraeus liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Chaniá Piraeus lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Chaniá Piraeus lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Chaniá Piraeus lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Chaniá Piraeus lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Chaniá Piraeus lauttalippu internetistä AFerry tänään.