Laiva Cesenatico

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Cesenatico Reitit

 • 3 risteystä viikoittain
  4 tunti 45 min.
 • Novalja - Cesenatico / Cesenatico - Novalja
  1 risteystä viikoittain
  7 tunti 15 min.
 • Rab - Cesenatico / Cesenatico - Rab
  2 risteystä viikoittain
  7 tunti 15 min.
 • Rovinj - Cesenatico / Cesenatico - Rovinj
  1 risteystä viikoittain
  3 tunti

Varaa lautta Cesenatico AFerry. Laivat Cesenatico, Italia, ovat saatavilla osoitteesta Kroatia. Voit ottaa lautan Cesenatico alkaen Losinj.

Cesenatico Lauttayhtiöt

Cesenatico -lautoja liikennöi Gomo Viaggi. Kun etsit lautta Cesenatico, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cesenatico lautat, joissa Gomo Viaggi tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cesenatico on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Cesenatico liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cesenatico lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cesenatico lauttaliput.

Erikoistarjoukset

 • Lautat Cesenatico
 • Lautat Cesenatico
 • Lautat Cesenatico

Vertaa kaikkien johtavien Cesenatico lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cesenatico lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cesenatico lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Cesenatico Kartta

Katso kartta

Sataman osoite