Laiva Cebu City

Kartta

Hanki tarjous

Varaa lautta Cebu City AFerry. Kotimaan palvelut Filippiinit ovat saatavilla Cebu City -palvelusta Cagayan De Oro ja Manila.

Cebu City Lauttayhtiöt

Cebu City -lautoja liikennöi 2GO Travel. Kun etsit lautta Cebu City, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cebu City lautat, joissa 2GO Travel tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cebu City on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Cebu City liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cebu City lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cebu City lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Manila - Cebu City
(2GO Travel)
98,04 €
  • Varattu: torstaina 12. syyskuuta 2019
  • Matkustus: maanantaina 7. lokakuuta 2019 (Vain meno)
  • 2 Aikuiset (Reittimatkustaja)

Cebu City Reitit

Erikoistarjoukset

  • Lautat Cebu City
  • Lautat Cebu City
  • Lautat Cebu City

Vertaa kaikkien johtavien Cebu City lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cebu City lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cebu City lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Cebu City Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

2GO Travel

Supercat Terminal, Pier4, North Reclamation Area, Cebu City, Philippines