Laiva Cavo

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Cavo Reitit

Varaa lautta Cavo AFerry. Cavo voit käyttää lauttoja ympäri Elba ja myös Italia. Kotimaan palvelut Elba ovat saatavilla Cavo -palvelusta Portoferraio kun taas lautat Elba purjehtivat Piombino.

Cavo Lauttayhtiöt

Cavo -lautoja liikennöi Moby Lines ja Toremar. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Cavo ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Cavo, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cavo lautat, joissa Moby Lines ja Toremar tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cavo on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Cavo liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cavo lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cavo lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Cavo
  • Lautat Cavo
  • Lautat Cavo

Vertaa kaikkien johtavien Cavo lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cavo lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cavo lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Cavo Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Toremar

Cavo, 57038, Rio Marina, Leghorn, Italy