Casamicciola Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Casamicciola Reitit

Varaa lautta Casamicciola AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Casamicciola -palvelusta Napoli Molo Beverello, Pozzuoli ja Procida.

Casamicciola Lauttayhtiöt

Casamicciola -lautoja liikennöi Medmar ja SNAV. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Casamicciola ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Casamicciola, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Casamicciola lautat, joissa Medmar ja SNAV tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Casamicciola on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Casamicciola lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Casamicciola liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Casamicciola lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Casamicciola lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Casamicciola Lautta
  • Casamicciola Lautta
  • Casamicciola Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Casamicciola lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Casamicciola lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Casamicciola lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Casamicciola Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Medmar

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia

SNAV

Piazza Marina 1, 80074 Casamicciola Terme, Ischia