Laiva Carteret

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Carteret AFerry. Laivat Carteret, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Kanaalisaaret. Voit ottaa lautan Carteret alkaen Guernsey, Jersey ja Sark.

Carteret Lauttayhtiöt

Carteret -lautoja liikennöi Manche Iles Express. Kun etsit lautta Carteret, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Carteret lautat, joissa Manche Iles Express tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Carteret on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Carteret liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Carteret lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Carteret lauttaliput.

  • Lautat Carteret
  • Lautat Carteret
  • Lautat Carteret

Vertaa kaikkien johtavien Carteret lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Carteret lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Carteret lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Carteret Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue du Port 50270, Barneville-Carteret, France