Caronte & Tourist

Caronte & Tourist
Kartta

Hanki tarjous

Varaa Caronte & Tourist lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Caronte & Tourist muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia ja Sisilia. Vertaa kaikkien johtavien Caronte & Tourist lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Caronte & Tourist lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Caronte & Tourist lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Caronte & Tourist reittejä ja lähtijöitä Messina, Salerno ja Villa San Giovanni. Kun mahdollista, vertaamme Caronte & Tourist Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione ja TTT Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Caronte & Tourist reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Caronte & Tourist lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 2 minuuttia ennen lähtöä kulkuneuvojen kanssa matkustaville ja 1 tunti ennen lähtöä reittimatkustajille.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Messina - Salerno
9 tunti
Suosituin reitti:

Caronte & Tourist Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Caronte & Tourist lippuja Messina, Salerno ja Villa San Giovanni AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Caronte & Tourist lippuja Messina, Salerno ja Villa San Giovanni AFerryn kanssa!

Video

Caronte & Tourist YouTube Video