Caronte & Tourist

Caronte & Tourist
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Caronte & Tourist lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Caronte & Tourist muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Italia ja Sisilia. Vertaa kaikkien johtavien Caronte & Tourist lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Caronte & Tourist lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Caronte & Tourist lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Caronte & Tourist reittejä ja lähtijöitä Messina, Salerno ja Villa San Giovanni. Kun mahdollista, vertaamme Caronte & Tourist Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione ja TTT Lines auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Caronte & Tourist reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Caronte & Tourist lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys on vähintään 2 minuuttia ennen lähtöä kulkuneuvojen kanssa matkustaville ja 1 tunti ennen lähtöä reittimatkustajille.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Messina - Salerno
9 tunti
Suosituin reitti:

Caronte & Tourist Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Caronte & Tourist lippuja Messina, Salerno ja Villa San Giovanni AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Caronte & Tourist lippuja Messina, Salerno ja Villa San Giovanni AFerryn kanssa!

Video

Caronte & Tourist YouTube Video