Laiva Capri

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Capri Reitit

Varaa lautta Capri AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Capri -palvelusta Napoli ja Sorrento.

Capri Lauttayhtiöt

Capri -lautoja liikennöi NLG. Kun etsit lautta Capri, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Capri lautat, joissa NLG tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Capri on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Capri liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Capri lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Capri lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Capri
  • Lautat Capri
  • Lautat Capri

Vertaa kaikkien johtavien Capri lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Capri lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Capri lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Capri Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Navlib

Marina Grande, I. DI CAPRI, Italy