Laiva Capraia

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Capraia Reitit

Varaa lautta Capraia AFerry. Kotimaan palvelut Italia ovat saatavilla Capraia -palvelusta Livorno.

Capraia Lauttayhtiöt

Capraia -lautoja liikennöi Toremar. Kun etsit lautta Capraia, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Capraia lautat, joissa Toremar tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Capraia on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Varaa kaikilta suurimmilta Capraia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Capraia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Capraia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Lautat Capraia
  • Lautat Capraia
  • Lautat Capraia

Vertaa kaikkien johtavien Capraia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Capraia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Capraia lauttalippu internetistä AFerry tänään.

Capraia Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Toremar

Via Assunzione, 44 57032, Porto LI, Italy