Camellia Line

Camellia Line
Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Varaa Camellia Line lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. Camellia Line muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Japani ja Korean tasavalta. Vertaa kaikkien johtavien Camellia Line lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Camellia Line lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Camellia Line lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan Camellia Line reittejä ja lähtijöitä Busan ja Fukuoka. Kun mahdollista, vertaamme Camellia Line JR Kyushu Beetle Ferry ja Kobee auttaaksemme sinua valitsemaan.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa Camellia Line reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Camellia Line lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Sisäänkirjautuminen on vähintään 2,5 tuntia ennen lähtöä.

Reitit:
2
Lyhin risteys:
Busan - Fukuoka
11 tunti 30 min.
Suosituin reitti:

Camellia Line Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa Camellia Line lippuja Fukuoka ja Busan AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa Camellia Line lippuja Fukuoka ja Busan AFerryn kanssa!

Video

Camellia Line YouTube Video