Calais Lautta

Kartta
  • Vertaa Calaisin aikoja ja hintoja

    Löydä parhaat hinnat AFerryssä

  • Liity miljooniin tyytyväisiin asiakkaisiin

    Liity miljooniin tyytyväisiin asiakkaisiin

Hanki tarjous

Varaa lautta Calais AFerry. Laivat Calais, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Calais alkaen Dover ja Folkestone.

Calais Lauttayhtiöt

Calais -lautoja liikennöi DFDS, EuroTunnel ja P&O Ferries. Koska 3 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Calais ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Calais, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Calais lautat, joissa DFDS, EuroTunnel ja P&O Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Calais on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Calais lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Calais liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Calais lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Calais lauttaliput.

Calais ReititKuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Calais lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Calais lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Calais lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Calais Kartta

Katso kartta

Sataman osoite