Laiva Calais Folkestone

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 44-risteykset päivittäin
    35 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Calais - Folkestone reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä EuroTunnel. Vertaamme hintoja ja aikoja Calais - Folkestone, ja näytämme sinulle myös hinnat Calais - Dover ja Dunkerque - Dover auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Calais Folkestone liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Calais Folkestone lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Calais Folkestone lauttaliput.

Halvat Calais - Folkestone -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Calais Folkestone lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Calais Folkestone lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Calais Folkestone lauttalippu internetistä AFerry tänään.