Laiva Calais Dover

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 13-risteykset päivittäin
    1 tunti 30 min.
    Saat hinnan
  • 19-risteykset päivittäin
    1 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Ranska ja Englanti yhdistyvät Calais - Dover reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä DFDS ja P&O Ferries. Vertaamme hintoja ja aikoja Calais - Dover, ja näytämme sinulle myös hinnat Calais - Folkestone ja Dunkerque - Dover auttaa sinua saamaan Ranska Englanti parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan.

Varaa kaikilta suurimmilta Calais Dover liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Calais Dover lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Calais Dover lauttaliput.

Halvat Calais - Dover -hinnat

Seuraavat 7 päivää

Perustuu varauksiin, jotka kulkevat tällä viikolla autolla.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Calais Dover lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Calais Dover lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Calais Dover lauttalippu internetistä AFerry tänään.