Cairnryan Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Cairnryan Reitit

Varaa lautta Cairnryan AFerry. Laivat Cairnryan, Skotlanti, ovat saatavilla osoitteesta Pohjois-Irlanti. Voit ottaa lautan Cairnryan alkaen Belfast ja Larne.

Cairnryan Lauttayhtiöt

Cairnryan -lautoja liikennöi P&O Ferries ja Stena Line. Koska 2 lauttayhtiöt toimivat liikenteessä Cairnryan ja ulos, vertaaminen voi olla erittäin hyödyllinen, jotta voit löytää parhaan hinnan parhaimmillasi. Kun etsit lautta Cairnryan, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cairnryan lautat, joissa P&O Ferries ja Stena Line tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cairnryan on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Cairnryan lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Cairnryan liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cairnryan lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cairnryan lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Larne - Cairnryan
(P&O Ferries)
144 €
  • Varattu: maanantaina 4. marraskuuta 2019
  • Matkustus: maanantaina 11. marraskuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 1
Belfast - Cairnryan
(Stena Line)
153 €
  • Varattu: tiistaina 5. marraskuuta 2019
  • Matkustus: torstaina 26. joulukuuta 2019 (Vain meno)
  • Auto + 2

Erikoistarjoukset

  • Cairnryan Lautta
  • Cairnryan Lautta
  • Cairnryan Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Cairnryan lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cairnryan lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cairnryan lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Cairnryan Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

P&O Ferries

Cairnryan, Stranraer, Wigtownshire, DG9 8RF, Scotland

Stena Line

Loch Ryan Port, Belfast Way, Cairnryan, Dumfries and Galloway, DG9 8RG , Scotland