Cagliari Lautta

Kartta

Hanki tarjous

Cagliari Reitit

Varaa lautta Cagliari AFerry. Laivat Cagliari, Sardinia, ovat saatavilla osoitteesta Italia ja Sisilia. Voit ottaa lautan Cagliari alkaen Civitavecchia, Napoli ja Palermo.

Cagliari Lauttayhtiöt

Cagliari -lautoja liikennöi Tirrenia di Navigazione. Kun etsit lautta Cagliari, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Cagliari lautat, joissa Tirrenia di Navigazione tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Cagliari on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Cagliari lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Cagliari liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cagliari lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cagliari lauttaliput.

Erikoistarjoukset

  • Cagliari Lautta
  • Cagliari Lautta
  • Cagliari Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Cagliari lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cagliari lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cagliari lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Cagliari Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Gruppo Grendi

Loc. Porto Canale, Viale Pula, 09100 Cagliari, Sardinia, Italy

Tirrenia di Navigazione

Molo Sanità Stazione Marittima, Porto di Cagliari, 09125 Cagliari, Sardinia, Italy