Laiva Cagliari Napoli

Kartta

Hanki tarjous

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

  • 2 risteystä viikoittain
    14 tunti 30 min.
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Sardinia ja Italia yhdistyvät Cagliari - Napoli reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Cagliari - Napoli, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Sardinia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Arbatax - Civitavecchia
  • Cagliari - Civitavecchia
  • Olbia - Civitavecchia
  • Porto Torres - Civitavecchia

Varaa kaikilta suurimmilta Cagliari Napoli liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cagliari Napoli lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cagliari Napoli lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Cagliari Napoli lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cagliari Napoli lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cagliari Napoli lauttalippu internetistä AFerry tänään.