Laiva Cagliari Civitavecchia

Kartta

Hanki tarjous

  • 5 risteystä viikoittain
    11 tunti
    Saat hinnan

Vaihtoehtoiset Reittien

Sardinia ja Italia yhdistyvät Cagliari - Civitavecchia reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä Tirrenia di Navigazione. Vertaamme hintoja ja aikoja Cagliari - Civitavecchia, ja näytämme sinulle myös hinnat 4 muuta reittiä auttaa sinua saamaan Sardinia Italia parhaaseen aikaan parhaaseen hintaan:

  • Arbatax - Civitavecchia
  • Cagliari - Napoli
  • Olbia - Civitavecchia
  • Porto Torres - Civitavecchia

Varaa kaikilta suurimmilta Cagliari Civitavecchia liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Cagliari Civitavecchia lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Cagliari Civitavecchia lauttaliput.

Erikoistarjoukset

Vertaa kaikkien johtavien Cagliari Civitavecchia lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Cagliari Civitavecchia lautan varaa reitin mukaan - koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Cagliari Civitavecchia lauttalippu internetistä AFerry tänään.