Caen Lautta

Kartta

Coronaviruksen lauttamatkustus

Huomaa, että annetut tiedot ovat parhaan tietomme mukaan oikeita silloin, kun olemme saaneet samat tiedot lauttaoperaattoreilta. Tilanne muuttuu nopeasti ja yritämme pitää verkkosivun ajan tasalla heti, kun saamme päivitykset lauttayhtiöiltä.

Caen Reitit

Erikoistarjoukset

Varaa lautta Caen AFerry. Laivat Caen, Ranska, ovat saatavilla osoitteesta Englanti. Voit ottaa lautan Caen alkaen Portsmouth.

Caen Lauttayhtiöt

Caen -lautoja liikennöi Brittany Ferries. Kun etsit lautta Caen, näytämme aina useita kertoja vain siinä tapauksessa, että se on halvempi aikaisemmin tai myöhemmin kuin valitsemasi aika.

Caen lautat, joissa Brittany Ferries tunnetaan mukavuudesta ja korkeasta palvelusta, ja sinusta tuntuu, että lomasi on alkanut heti, kun astut alukselle. Matka Caen on helppoa ja vaivatonta. Aloita tekemällä varaus tänään, se on nopeaa ja helppoa.

Caen lauttasataman yleiskatsaus Varaa kaikilta suurimmilta Caen liikennöivältä lauttayhtiöltä nopeasti ja helposti internetistä AFerry.fi:n kautta. Tällä sivulla on tärkeää tietoa Caen lauttamatkojen varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat Caen lauttaliput.

uusin hinnoin

Reitti Hinta Hintatiedot
Portsmouth - Caen
(Brittany Ferries)
604 €
  • Varattu: torstaina 24. syyskuuta 2020
  • Matkustus: keskiviikkona 30. kesäkuuta 2021 - maanantaina 5. heinäkuuta 2021
  • Auto + 2
  • Caen Lautta
  • Caen Lautta
  • Caen Lautta


Kuinka tehdä varaus Vertaa kaikkien

johtavien Caen lauttasataman liikennöijien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata Caen lautan varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa Caen lauttalippu internetistä AFerry.fi:n kautta tänään.

Caen Kartta

Katso kartta

Sataman osoite

Brittany Ferries

Avenue du Grand Large,Ouistreham, 14150 Ouistreham, France